Hazánkban is kedvelt a Ferodo DS 2000A.Z. Meisterteile

Ha valaki több millió forintot kiadott egy vadonatúj, modern, mindennel felszerelt kocsiért, akkor nem teheti meg, hogy silány motorolajat tölt bele. Mivel az A.Z. Meisterteile évek óta bizonyítja, hogy a legkiválóbb minőséget képviseli, ez rossz választást semmiképp sem jelent.

A hozzáértők, szerelők, szakemberek és autótulajdonosok is alá tudják támasztani, hogy az A.Z. Meisterteile alkalmazásával a járgány motorja teljes mértékben védve lesz a kopás és a káros lerakódás ellen. Az A.Z. Meisterteile olaj sikere annak is köszönhető, hogy ez a legmodernebb adalékanyagokból és a gondosan megválasztott alapolajokból épül fel

Ezeknek hála a sofőr nyugodtan indíthatja el autóját, még akkor is, amikor kint jóval 0 fok alatt van a hőmérséklet, vagy éppen javában tombol az augusztusi kánikula. Az A.Z. Meisterteile azok körében is felkapott, akik nehéz munkagépeket és nagy távolságokon közlekedő közúti áruszállító teherautókat vezetnek.

Azt is fontos kiemelni, hogy a brand termékei maximálisan megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak és a járműgyártók által meghatározott károsanyag-kibocsátási elvárásoknak. Bátran kijelenthető hát, hogy ez a tökéletességhez leginkább közelálló motorolaj.

Éppen ennyire nagy népszerűség övezi a verseny Ferodo DS 2000 fékbetétet. Ezzel a produktummal alacsony és a magas sebesség tartományban is hatékony, eredményes fékezés garantálható, illetve csökkenti a féktávolságot. Azt sem szabad itt kihagyni, hogy a Ferodo DS 2000 fajtának hála kiváló fékhatás érezhető az első és az összes többi fékezéskor is.

A Ferodo DS 2000 az autóversenyzői szakmában is roppant felkapott, pontosan ezeknek az előnyöknek köszönhetően. Ez bátran alkalmazható első és hátsó féknél. A kifogástalan finomítással érhetőek el ezek az eredmények.

A Ferodo DS 2000 esetében a szakembereknek tényleg sikerült egy kiváló, nagy teljesítményű fékbetétet kifejleszteni, amelyikkel a tulajdonosnak nem lesz gondja egy jó ideig. A Ferodo DS 2000 megrendelhető az autoolajshop.hu online shoptól, ahol adott a változatosság, remek színvonal és persze az elfogadható ár is.Print Friendly, PDF & Email