Néha fontos a vércsoport tesztVércsoport teszt

Vannak az életben olyan helyzetek, amikor pontosan tudni kellene, hogy milyen a vércsoportunk. Ilyen például a vércsoport diéta, komoly műtét, valamint külföldi munkalehetőség esetén is szükséges. Ha Önnek ez nagyon sürgősen kellene, semmi pánik, mert az Egészségkapu Gyógycentrumban rendkívül gyorsan és kevés pénzért vércsoport teszt végeztethető el, ami 100%-ban precíz eredményt hoz. Budapest III. kerületében találja ezt a centrumot, úgyhogy a felsoroltak közül bármelyik célból is akarja elvégeztetni a vércsoport tesztet, ide jöjjön, mert bizonyosan nem fogja megbánni!

Teljesen fájdalommentes a vizsgálat és nem telik több időbe, mint néhány perc, az eredményt pedig már magával is viheti. Egy Serafol ABO+D kártyát használnak a szakemberek ehhez a vizsgálathoz. Egy-kettőre készen van ez a 3500 Ft kerülő teszt vizsgálattal együtt. Hogyha a vércsoport teszt elvégzése a célja, akkor minél hamarabb jelentkezzen az egeszsegkapu.hu honlapon található telefonszámon! Várja Önt is ez a centrum hétköznap reggel 9.00 és délután 19.00 óra között.

Ugyanitt vehető igénybe egy olyan méregtelenítő program, amihez nem kellenek gyógyszerek. Fáradságot és szellemi levertséget okoznak a testünkbe jutva, a környezetünkben előforduló méreganyagok. Senkinek sem mindegy, hogy egészségesen vagy mérgektől betegeskedve éli az életét. Szeretne minden ember minél tovább egészséges és fiatalos, mozgékony maradni, pedig a mérgektől idő előtti öregedés, szükségtelen testi és szellemi hanyatlás következik be. Ezért nagyon fontos, hogy időnként el legyen végezve a méregtelenítő program.

Ha ezt elvégezzük, megelőzhető és helyreállítható a mérgek pusztító hatása. Valószínűleg most felteszi magában a kérdést, hogy milyen módon és hol tegye ezt. Többféleképpen lehet elvégezni, mint például léböjt, tisztító kúra segítségével, egészséges táplálkozással stb. Nagy szükség van a szervezetünk megújítására. Méregtelenítő program igénybe vehető az Egészségkapu Gyógycentrumban is, ahol biorezonancia segítségével történik a folyamat.Print Friendly, PDF & Email