Tartós és rugalmas műanyag címkeMinőségi címke

Bármilyen modell elkészíthető a megrendelő igényei szerint. Azonban, ha tanácstalanok vagyunk és nem tudjuk, hogy miként nézzen ki a műanyag címke, ami védjegyéül szolgál majd a termékeinknek, akkor kérjünk segítséget, mert a Beca Plastic csapata segíteni fog a tervezésben és az előállításban egyaránt!

A műanyag címke kivitelezése egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módon történik. Kifejezetten nagy hangsúlyt kell fektetni arra, hogy ezeket megpillantva, pozitív érzéseket keltsen a fogyasztókban.

Egy apró műanyag címkével is nagy hatást lehet elérni, viszont ez lehet negatív is, hogyha silány minősében kerül fel az adott ruhadarabra. Ezért olyan dizájnt kell kialakítani, ami harmóniában van az adott termék kialakításával és szintén legalább ennyire fontos az is, hogy hová lesz felvarrva a műanyag címke.

Általában tanácsos jól látható helyen elhelyezni, viszont nem ez kell képezze a termék fő részét. Így a háttérből fog minőséget sugározni a műanyag címke, amit a vásárló szinte észre sem vesz.Print Friendly, PDF & Email