Valóban létezik olcsó reptéri parkolás?olcsó reptéri parkolás

Olcsó reptéri parkolás

Amikor valaki a reptérre készül, akkor mindig gondot okoz, hogy hol maradjon az autó a repülőtér környékén. Budapesten azonban nemcsak a parkolási lehetőségek adottak, hanem az is, hogy élvezhessük az olcsó reptéri parkolás előnyeit.

Vecsésen ugyanis van egy 300 férőhelyes, fedett terület, ami 8 kamerás éjjeli megfigyelőrendszerrel és őrökkel ellenőrzött, ráadásul fapados árakon kínálják itt a parkolóhelyeket. A non-stop nyitva tartással bíró parkoló nagyon közel található a Liszt Ferenc repülőtérhez és transzferbuszokkal is képesek biztosítani az utazóközönség gördülékeny felszállását.

Online foglalási rendszerrel bármikor helyet kaphat itt, hosszú távú parkolásnál pedig egyéni szerződéskötésre van lehetőség. Az olcsó reptéri parkolás mellett, olyan kedvező szolgáltatásokat is igényelhetnek az autósok, mint az akku bebikázása vagy az utánfutó, hajó, esetleg jet ski tárolása. Honlapunkon az is megtalálható, hogy különböző irányból melyik bekötési útszakaszon kell a parkolót megközelíteni.Print Friendly, PDF & Email