18650 akkumulátor elektromos cigarettához18650 akkumulátor

18650 akkumulátor

Az elmúlt években az elektromos cigaretta piacán valódi fellendülés történt. Ezekhez az egyik legfejlettebb formátumú áramforrás az 18650 akkumulátor, ami nagy kapacitásáról, hosszú élettartamáról és biztonságos használatáról ismert. Összetételének köszönhetően, még abban az esetben, ha megsérülne, akkor sem gyullad meg.

Ha 3-4 évvel ezelőtt csak néhányan hallottak erről az eszközről, az elektromos cigaretta mára már szinte minden dohányos előtt ismert. Szaküzletünkben nagy sebességű Li-ion 18650 akkumulátorokat forgalmazunk a fent említett készülékekhez.

Elvégre nemcsak az égési idő függ közvetlenül az akkutól, hanem az Ön biztonsága is. Nálunk kizárólag eredeti Lítium-ion elemek találhatóak, amelyek az olyan világhírű márkák, mint a Samsung, az LG, a Sony vagy a Panasonic gyáraiból kerültek ki.

Csupán a nagyteljesítményű 18650 akkumulátor képes megbirkózni az elektromos cigarettában előforduló fokozott terhelésekkel és pár másodperc alatt gőzzé párologtatni a folyadékot. A hagyományos akkuk nem képesek megbirkózni ezzel a feladattal.Print Friendly, PDF & Email