A visszér gyógyszer enyhíti a tüneteketVisszér gyógyszer

Sokan csak esztétikai problémának tartják a visszereket, azonban ez ennél lényegesen súlyosabb gond. Azon túl, hogy fájdalmakkal jár, az elhanyagolása esetén komoly szövődmények is keletkezhetnek, míg végül orvosi szikére lesz szükség a megoldáshoz.

Egy kiváló minőségű visszér gyógyszer alkalmazása már a tünetek, a visszér és a fájdalom megjelenése után szinte azonnal szükségessé válik. Az is gondot okoz, hogy az emberek nem tudják melyik visszér gyógyszer való a bajukra és azt honnan tudnák megvásárolni.

A ligetpatika.hu internetes gyógyszertár termékei között megtalálható a vadgesztenye kivonatot tartalmazó Luna sósborszesz gél, aminek a rendszeres használata megelőzi, késlelteti a visszérre jellemző elváltozások kialakulását, valamint súlyosbodását.

Mivel mentolt is tartalmaz, így csökkenti a lábszár feszülő, viszkető érzését. Nagyon könnyen alkalmazható ez a visszér gyógyszer, ugyanis azonnal beszívódik és zsíros nyomot sem hagy. Kellemesen hűsíti a problémás felületet, gyorsan enyhítve a fájdalmakat.Print Friendly, PDF & Email