Érdeklődjünk a kabinbőrönd 55x40x20 megvásárlása előtt!



A különböző üzletek és áruházak polcain igen sokféle kézipoggyászt láthatunk, amelyek méretben is elég jelentős különbségeket mutatnak, így azt érezhetjük, hogy óriási szabadságunk van a vásárlás kapcsán. Azonban nem egészen így van ez, mert a légitársaságoknak komoly szabályozásaik vannak arra vonatkozóan, hogy mekkora és milyen csomagot lehet felvinni az utastérbe.

Adott esetben a kabinbőrönd 55x40x20 centiméteres változata tökéletes lehet, de olyan cég is van, amelyik ezt már nem fogadja el. Tehát, mielőtt a kabinbőrönd 55x40x20 méretben belekerülne a kosarunkba, felétlenül utána kell járjunk, hogy az a társaság, amivel utazni készülünk, milyen előírásokat fogalmazott meg ezzel kapcsolatban.

Persze a kabinbőrönd 55x40x20 cm modell sem fog a repülőtéren maradni, ha éppen nem engedik, hogy felvigyük magunkkal, mert akkor feladhatjuk nagy csomagként, de ez több okból is kellemetlenül érinthet. Az is rosszul eshet, ha fizetni kell érte, de talán az még nagyobb fejtörést okozhat, ha emiatt az értékeink is a csomagtérbe kerülnek.



Print Friendly, PDF & Email