Gyors és egyszerű a takarítás az Alfawise porszívóvalAlfawise porszívó

Alfawise porszívó

Praktikus és könnyen kezelhető porszívóra vágyik? Az Alfawise porszívó mindenre képes, amire Önnek szüksége van. Erős műanyagból készült, a fogantyú kényelmes, a dizájn minimalista és elegáns. Többféle tartozék biztosítja, hogy minden felületen makulátlan tisztaság legyen az otthonában.

A hosszú cső és a forgókefe a szőnyeg vagy padló takarításához ideális, a rövidebb végek a kárpitozott bútorok eldugott réseibe biztosítanak hozzáférést, de autó takarítására szintén tökéletesen alkalmas. Mindegyik fej teleszkópos, ezért a legeldugottabb helyeken vagy a függönyök portalanításánál is használható. Az Alfawise porszívó akkumulátorról működik, tehát vezeték nélküli kialakítást kapott.

A kapacitása 2200 mAh, egy feltöltéssel normál módban 40 percig, erősebb fokozaton 20 percig dolgozhat vele. A portartály 500 ml és négyszeres szűrőrendszer rendelkezik. A tisztítása sem bonyolult, mert egyetlen gomb megnyomásával levehető a porszívóról. Az Alfawise porszívó remek készülék, hiszen kompakt, letisztult és egyszerűen kezelhető.Print Friendly, PDF & Email